Metallituotteiden valmistus ja korjaus sekä mökkitalkkaripalvelut Lahdessa

Yhteystietomme

Metallituotteiden valmistus ja korjaus sekä mökkitalkkaripalvelut Lahdessa

Yhteystietomme

Monialainen perheyritys Aho Palvelut Oy valmistaa ja korjaa metallituotteet alan monipuolisella osaamisella. Saatte meiltä lisäksi laadukkaat mökkitalkkaripalvelut mökkinne tai kotinne pihapiirin kunnossapitoon. Lukekaa lisää ja ottakaa yhteyttä, niin sovitaan työn toteuttamisesta. Palvelemme Lahden seudulla.

KONEET JA METALLI

Erilaiset koneisiin ja metallituotteisiin liittyvät työt ovat ydinosaamistamme. Meillä on yli 15 vuoden kokemus autoalalta sekä rutkasti ammattitaitoa metallialalta. Nämä osaamisalueet yhdistettynä loputtomaan mielenkiintoon sekä intohimoon alaa kohtaan takaavat korkealaatuiset palvelut myös vaativissa tarpeissa.

 

Palveluitamme kone- ja metallitöihin liittyen ovat muun muassa:

  • erilaisten koneiden korjaus- ja muutostyöt

  • metallirakenteiden korjaus- ja muutostyöt

  • yksittäisten metallituotteiden valmistus.

Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa ratkaisun löytämisen myös muihin teknisiin haasteisiin, olipa kyseessä korjausta kaipaava peltikatto tai vaikkapa moottoripyörä.


Voimme lisäksi kehittää asiakkaan tarpeeseen yksilöllisesti räätälöityjä laitteita, joita ei muutoin ole saatavilla.

 

Tapauksissa, joissa kohdetta ei helposti voi tuoda korjaamolle, on paljon helpompi hyödyntää kattavaa paja-autoamme, jolla pääsee kohteen luo korjaamaan, vaikka olisi kaukanakin ja ilman sähköä.

Tutustu tuotteisiin

Antti Aho, tämän vuosituhannen kyläseppä apunasi

"Isovaarini Emil Aho oli taitava kyläseppä, jonka käsissä taipui metalli kuin metalli. Hänen poikansa, Toivo Aho, oli taas puuseppä ja kylän keksijä, joka auttoi ihmisiä hyvin monenlaisissa teknisissä ongelmissa. Minulle hän rakensi muun muassa alumiinisen polkuauton, jossa oli kääntyvät pyörät ja sähkövalot.

Koen itsekin olevani vaarieni kaltainen kyläseppä, oli kyse sitten metallitöistä, jonkin tekniikan korjauksesta tai muutostöistä, olen tehtävän toteuttaja. Omia vahvuuksiani ovat laaja sekä monipuolinen tieto ja osaaminen tekniikan ja metallin alalla. Olen sitkeä ja kiinnostunut erityisesti yksittäisten haasteiden ratkaisemisesta."

MÖKKITALKKARIPALVELUT

Kaipaisiko mökkinne tai kotinne pihapiiri kunnostus- tai ylläpitotöitä? Haluaisitteko nauttia mökkielämästä ilman raskaita piha-askareita? Hyödyntäkää silloin Aho Palvelut Oy:n tarjoamia mökkitalkkaripalveluita. Mökkitalkkarin toimialueemme kattaa pääsääntöisesti Hollolan Vesikansan alueen, mutta voitte kysyä meiltä talkkaripalveluita myös muualla Lahden seudulla sijaitsevalle mökillenne.

Mökkitalkkarimme tehtäviä ovat muun muassa:

  • tarkistuskäynnit

  • laitureiden, porttien ja muiden rakennelmien rakentaminen ja kunnostus

  • laitureiden nostot ja laskut

  • nurmikonleikkuu ja trimmaus.

Mikäli ette löytäneet listasta tarvitsemaanne palvelua, olkaa meihin silti yhteydessä. Toteutamme kaikenlaiset muutkin pihatyöt tarpeesi mukaan ja tapauskohtaisesti.

Katsokaa referenssimme
Puhelinkuvake

Tilatkaa metallituotteiden valmistus ja muut tarvitsemanne palvelut Aho Palvelut Oy:ltä. Palvelemme Lahden seudulla.

Ota yhteyttä