YKSILÖLLISET LAITURIT LAHDESTA

Yhteystietomme

YKSILÖLLISET LAITURIT LAHDESTA

Yhteystietomme

Jo vuodesta 1996 alkaen toiminut perheyritys Aho Palvelut Oy valmistaa laiturit mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Olkaa yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, millainen laituri sopii kaavailemaanne paikkaan ja vastaa toiveitanne. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä joustavasti Lahden seudulla.

Laituri mittatilaustyönä

Niinhän se on, että kaunis laituri kruunaa rannan. Laiturilla vietetään kesän parhaat hetket uiden, aurinkoa ottaen ja lämpimästä illasta nautiskellen. Toimiva ja turvallinen, rantansa vaatimuksia sekä käyttäjiensä tarpeita täydellisesti vastaava laituri kestää sekä aikaa että katseita. Me Aho Palvelut Oy:llä suunnittelemme ja rakennamme jokaisen laiturin yksilöllisesti kohteen, käyttötarkoituksen sekä olosuhteet tarkkaan huomioon ottaen ja korkealaatuisia materiaaleja hyödyntäen.

Tilatun laiturin toimitamme ja asennamme paikan päällä valmiiksi. Olkaa meihin yhteydessä ja kertokaa laituriunelmanne, niin tehdään haaveistanne totta.

Katsokaa kaikki palvelumme

Näin laiturin teko etenee

Jokaisen tekemämme laiturin valmistus lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista. Tulemme aivan projektin alkuvaiheessa käymään paikan päällä, jotta näemme, millaiseen paikkaan olette laituria kaavailleet. 

 

Laiturin paikka ja toiveenne vaikuttavat siihen, halutaanko paikalle kiinteä vai kelluva laituri. Kelluva laituri nimensä mukaisesti kelluu veden päällä, samalla korkeudella veden kanssa. Kiinteä laituri puolestaan tukeutuu järven tai muun vesistön pohjaa vasten. Jos haluttu lopputulos on kiinteä laituri, niin silloin voimme auttaa, koska olemme erikoistuneet pelkästään kiinteätyyppisiin laitureihin.

 

Lopuksi, kun laiturin paikka ja muut laituriin liittyvät toiveenne ovat selvillä, etenemme laiturin valmistukseen. Laiturimme ovat suomalaista työtä: valmistamme ne itse Kukkilassa Lahden lähellä mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen.

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää meidät käymään
Puhelinkuvake

Aho Palvelut Oy toteuttaa unelmienne laiturin mittatilaustyönä. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous. Palvelemme Lahden seudulla.

Tarjouspyyntöön