Teettäkää metallityöt ammattilaisella – palvelemme Lahdessa

Yhteystietomme

Teettäkää metallityöt ammattilaisella – palvelemme Lahdessa

Yhteystietomme

Perheyrityksemme Aho Palvelut Oy tekee laadukkaat metallityöt huolellisella työnjäljellä Lahdessa. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä luotettavasti, sovitusta aikataulusta aina kiinni pitäen.

 

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa, miten voimme palvella teitä!

KONEET JA METALLI

Erilaiset koneisiin ja metallituotteisiin liittyvät työt ovat ydinosaamistamme. Meillä on yli 15 vuoden kokemus autoalalta sekä rutkasti ammattitaitoa metalli ja konekorjauksen alalta. Nämä osaamisalueet yhdistettynä loputtomaan mielenkiintoon sekä intohimoon alaa kohtaan takaavat korkealaatuiset palvelut myös vaativissa tarpeissa.

 

Palveluitamme kone- ja metallitöihin liittyen ovat muun muassa:

  • erilaisten koneiden korjaus- ja muutostyöt

  • metallirakenteiden korjaus- ja muutostyöt

  • yksittäisten metallituotteiden valmistus.

 

Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa ratkaisun löytämisen myös muihin teknisiin haasteisiin, olipa kyseessä korjausta kaipaava peltikatto tai vaikkapa moottoripyörä.


Voimme lisäksi kehittää asiakkaan tarpeeseen yksilöllisesti räätälöityjä laitteita, joita ei muutoin ole saatavilla.

 

Tapauksissa, joissa kohdetta ei helposti voi tuoda korjaamolle, on paljon helpompi hyödyntää kattavaa paja-autoamme, jolla pääsee kohteen luo korjaamaan, vaikka olisi kaukanakin ja ilman sähköä.

Tutustukaa tuotteisiin

Asianmukainen työvälineistö takaa laadukkaat metallityöt 

Teemme kaikki metallityöt monipuolista ja asianmukaista työvälineistöämme käyttäen, mikä takaa sujuvan työskentelyn ja virheettömän työnjäljen. Olipa kyse sitten korjaus- tai muutostöistä, valitsemme oikeaoppiset työmenetelmät pitkää työkokemustamme käyttäen.

 

Olemme tarkan työn tekijöitä, joten meille kelpaa vain paras mahdollinen lopputulos. Otamme mielellämme vastaan myös haasteellisemmat metallityöt, jotka toteutamme kokeneen ammattilaisen varmalla otteella.

 

Ottakaa meihin yhteyttä ja kertokaa minkälaisiin metallitöihin tarvitsette osaavaa tekijää! Räätälöimme palvelumme joustavasti toiveidenne mukaan.

Katsokaa yhteystietomme
Puhelinkuvake

Aho Palvelut Oy tekee tarvitsemanne metallityöt käden käänteessä Lahden seudulla.

Ottakaa yhteyttä